top of page
Zonder titel (5000 x 2000 px).jpg

Tekentherapeut & Kindertekendocent

Nicolle Verbeek logo-3_edited.png

Nicolle Verbeek

 

Nicolle is tekentherapeut, tekendocent, uitvoerend musicus en oprichter van tekenschool Poppetje Colla. Na haar opleiding aan het conservatorium van Maastricht heeft Nicolle als freelance solist en zangeres bij verschillende koren en opera's gezongen. Daarna heeft ze meer dan 16 jaar als zangeres over de wereld gereisd in het koor van André Rieu. Na 20 jaar verliet zij de professionele muziekwereld om zich te richten op kunstzinnige therapie en bewustwording. Ze volgde de opleiding Genezend Tekenen in Zutphen, waar ze is opgeleid tot tekentherapeut en kindertekendocent vanuit een holistische benadering. Daarnaast volgt ze regelmatig trainingen, opleidingen en retraites op het gebied van kunstzinnigheid, bewustwording en spiritualiteit.

"Terwijl ik terugdenk aan mijn wereldreizen, voel ik een diepe dankbaarheid;

Voor de rijkdom en diversiteit aan mensen, landen en culturen die ik van zo dichtbij mee mocht maken.

Voor de kracht van muziek die mensen met elkaar verbindt, ongeacht herkomst, status of leeftijd.

En voor het ontwaken in Bewust Zijn, waaraan alle mensen en ervaringen tijdens mijn reizen hebben bijgedragen.

Hierdoor durf ik nu te leven vanuit mijn hart en intuïtie, en dit wil ik graag delen met de mensen om mij heen."

Big White Eagle Soars in the sky against sunset in the mountains.jpg

Mijn hart opent tijdens het tekenen, schilderen, muziek maken, en mediteren. Dit zijn de momenten wanneer ik me volledig vrij voel.

Ik hou van Moeder Aarde en alle moois dat zij onvoorwaardelijk met ons mensen deelt. Ik hou van het leven en de mogelijkheden die zich iedere dag voordoen om te groeien in bewustzijn en hierdoor steeds diepere lagen te ontdekken. Ik ben gefascineerd door mensen en hun innerlijke wereld. Naar wie de mens achter de identificatie ten diepste is. Luisteren zonder oordeel, vanuit het hart. Het begrijpend voelen van die innerlijke wereld herinnert mij er telkens weer aan dat we allemaal verbonden zijn door een diepere essentie die voorbij gaat aan woorden. 

" It is only when the mind is free from the old,

that it meets everything anew,

and in that, there is joy."

- J. Krishnamurti -

bottom of page