top of page
Neem contact op om te informeren of er een plekje vrij is op de gewenste dag en tijd. Daarna kunt u zich inschrijven middels onderstaand formulier.

Inschrijfformulier tekenlessen 2024-2025

Allergieën
Voor welke dag meldt u zich aan?

Verklaring gebruik beeldmateriaal

Op de website en facebookpagina van mijn tekenschool wil ik graag met foto’s en video’s laten zien waar de kinderen mee bezig zijn. Soms maak ik (in overleg met het kind en met toestemming van u) foto's van het eindresultaat of van het proces tijdens de tekenles. Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met foto’s en video’s.

Ik zal geen foto’s plaatsen waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. Ook zal ik bij foto’s en video’s geen namen van kinderen vermelden. Ik zal géén close-up foto's van kinderen maken. De foto's zullen uitsluitend van de tekeningen zijn.
Toch vind ik het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van de tekening van uw kind. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s op internet verschijnen. Met deze brief vraag ik daarom uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van de tekening van uw kind. Wilt u uw toestemming ook samen met uw zoon/dochter bespreken? Ik merk dat sommige kinderen hierin zelf al een hele duidelijke mening hebben en hierin ook zelf een keuze willen maken. U mag natuurlijk alijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Hierbij verklaart ondergetekende dat foto's van de TEKENING van mijn kind gebruikt mogen worden:

Hartelijk bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt zo snel mogelijk een mail met een PDF van uw inschrijving.

bottom of page